Tuli kokeiltua SLY:n appelsiinimarmeladia, ja samalla testattua, kuinka paljon saa leivottua viidessä tunnissa.

Appelsiinimarmeladi on ihanan kirpsakkaa ja huomattavasti turvallisempi vaihtoehto perinteisen luumun sijaan, torttuihin sitä siis sovelsin.

 Maistuivat herraväelle, isäntä piti siis omat pikkujoulunsa. Koskahan olisi mun vuoro??

Mietin noita tehdessäni, että montaakohan erilaista torttutaittelumallia on olemassa?

Täyttä elämää -blogissa oli hurmaavia enkelitorttuja:

Leipomiscooperiin kuului myös lehtitaikinasta jauhelihahyrrät, miehille kun uppoaa suolaiset paremmin.

 Ei tuntunut taas menevän kuin strömsössä...

 Kyllä se siitä kuitenkin iloksi muuttui.

Lopputulema viidelle tunnille..

kaksi pellillistä torttuja

kaksi pellillistä jauhelihakierteitä

kaksi pellillistä mokkapaloja

kolme pellillistä katkarapupiirakkaa

yksi kuivakakku

yksi naatti leipoja.